Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

η μπαλαντα των αισθησεων

Σαν παλιό σινεμά και σαν τη Χαλιμά

που μιλάει με τα παιδιά, σου κρύβω την αλήθεια
κι αφήνω από τα στήθια μου να βγουν
παραμύθια για κείνους που αγαπούν


Για στιγμές μυστικές, για λάμψεις μαγικές
γι αγκαλιές ερωτικές, για νύχτες φωτεινές

Σαν παλιό σινεμά...

Για στιγμές μυστικές...

Σ’ αγκαλιάζω στο σκοτάδι, σε τυλίγω μ’ ένα χάδι


Τώρα είμαι γυμνός, μοιάζω σαν Θεός

φωτεινός, δυνατός, μπορείς να μ’ αγαπήσεις

μπορείς να μου φωτίσεις μια στιγμή
Το κορμί μου είναι μόνο η αφορμή

Για στιγμές μυστικές...

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Strange!!!


Χθες ηταν πραγματικα μια πολυ περιεργη μερα!!Πηγα απο το κακο στο χειροτερο στην κυριολεξια

Ατυχιες απο την ωρα που ξημερωσε ο ουρανος.Εβλεπα ονειρο και δεν ηθελα να ξυπνισω ομως οπως παντα καποιες σημαντικες υποχρεωσεις σε κανουν να ξεχνας ονειρα και σκεψεις.Στο θεμα μας ομως. . . . . .Η ατυχια δεν παρεμεινε στο γεγονος οτι χαλασα τα ονειρα που εβλεπα,ειχε και συνεχεια μια διαδικασια θλιβερη και πενθιμη. . . . και αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα θα ελεγα αλλα οπως και να το κανεις γλυκια μου η αξια της ανθρωπινης ζωης ειναι ανεκτιμητη!

Εν συνεχεια ακολουθησε 1 μικρο οχι σοβαρο ατυχημα που μου προκαλεσε θλιψη για την εξωτερικη μου εμφανηση δεν θα το αποκαλουσε ''χαζο'' απλα μια μικρη ατυχια!!!!

ποταμια κλαμματος ερεαν στο δωματιο μου,τα ματια μου πρισμενα,το προσωπο μου κοκκινο δεν μπορουσα να παρω ανασα

Δεν με ενοιαζε πιστευα οτι σημερα θα μπορουσα να πεθανω,εβαζα στο νου μου το κακο. . . . .

Εψαξα να βρω την αιτια αλλα ματαιο. Κανεις δεν μπορει να το εξηγησει πως τυχαινει καμια φορα και παθαινεις τοσο δυσαρεστα. . . . Ομως ξαφνου προβαλλε το φως της ελπιδας και το μουτρακι μου χαμογελασε.Ηταν ο αγγελος μου!

Καποιος ο οποιος με εβγαλε απο τη κατασταση θλιψης στην οποια βρισκομουν και με εβαλε στο δρομο της ατερμονης χαρας και ευτυχιας. Ενα ευχαριστω πιστευω δεν ειναι αρκετο. . . .

Ολοι εκει εξω εχουμε ενα αγγελο. . . . . Σαν ονειρο δεν ακουγεται??Μηπως καλυτερα να μην ξυπνησω?και μιλαω σε Σενα,σε σενα που λεγεσαι ζωη. . . και Γνωριζεις το χθες το παρον το μελλον.Εσυ που ξερεις τη μοιρα μου και το πεπρωμενο!

Η αληθεια ειναι οτι οπως ειπα και πριν απο τα διαφορα γεγονοτα και συμβαντα,μου σπας τα νευρα πολλες φορες.Σε βριζω και λαϊκιστι στα "χωνω" ασχημα!!!!Λαθος μου γιατι γλυκια μου δεν φταις Εσυ αλλα το περιβαλλον και η γυρο μας η πολλες φορες ξερεις ποιος μπορει να ευθυνεται για το καθετι???Μια Γνωστη σου η Τυχη!!